POČETNA     O nama     Proizvodni asortiman     Usluge     Kontakt     Karijera  
T: +381 (0) 21 6414818, 4780340 F: +381 (0) 21 6413337 office@dakcomerc.co.rs Temerinski put 21 21 000 Novi Sad, Serbia
O nama Kvalitet Ciljevi Misija i vizija Vrednosti - Igrajmo zajedno


O nama

Kompanija trenutno zaposaljava 130 radnika svih kadrova. Tezi ka usavrsavanju I razvoju svojih zaposlenih, brine o zastiti zivotne sredine I pozitivno utice na zajednici u kojoj posluje.


“Dak Comerc” DOO je porodicna kompanija osnovana 26.01.2001. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja cevi i trgovina na veliko metalnom robom, cevima, uređajima i opremom za centralno grejanje.

Sedište firme i maloprodaja se nalaze na Temerinskom putu 21. Drugi magacinski prostor smesten je na povrsini od 7.200 m2 u ulici Arkadija Varadjanina 63, Novi Sad. Dok se fabrika nalazi na 13000 m2 u Gornjem Milanovcu, na adresi Radovana Grkovica 2.

Dak Comerc je u pocetku kompanija koja se bavila iskljucivo trgovinom i zaposljavala do 40 zaposlenih. Sa porastom potraznje i prosirenjem trzista, Dak Comerc kupuje fabriku za proizvodnju cevi od slovenske firme Mersteel u Gornjem Milanovcu 2014.godine. Nakon reorganizacije, fabrika pocinje sa radom 10.01.2015. U fabrici se vrsi proizvodnja savnih cevi dimenzija od 13x13 do 100x100, ili 120x80, pocinkovnih profila, pvc ojacanja, stranice za kamione, flahova, rolovanih trapeza, slituju se pocinkovale i hladnovaljane trake i vrsi se usluzno secenje kotura na table.
Dak Comerc obavlja prodaju na teritoriji Srbije kao I u zemljama regiona (Bosna, Crna Gora, Albanija, Makedonij I dr). Kompanija belezi uspesnu saradnju kako sa domacom tako I sa inostranim dobavljacima, u cilju obezbedjenja sirokog asortimana robe i kvaliteta.
Dak Comerc vrsi usluzno secenje lima i obezbedjuje sopstveni prevoz do kupaca.

Kompanija trenutno zaposaljava 130 radnika svih kadrova. Tezi ka usavrsavanju I razvoju svojih zaposlenih, brine o zastiti zivotne sredine I pozitivno utice na zajednici u kojoj posluje.

DAKCOMMERCDetaljnije...
...
Misija i vizija
Misija: Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama. Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i ...
  Detaljnije...