POČETNA     O nama     Proizvodni program     Prodajni program     Kontakt     Karijera  
  O nama     Kvalitet     Ciljevi     Misija i vizija     Vrednosti - Igrajmo zajedno  


O nama

Kompanija trenutno zaposaljava 130 radnika svih kadrova. Tezi ka usavrsavanju I razvoju svojih zaposlenih, brine o zastiti zivotne sredine I pozitivno utice na zajednici u kojoj posluje.


“Dak Comerc” DOO je porodicna kompanija osnovana 26.01.2001. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja cevi i trgovina na veliko metalnom robom, cevima, uređajima i opremom za centralno grejanje.

Sedište firme i maloprodaja se nalaze na Temerinskom putu 21. Drugi magacinski prostor smesten je na povrsini od 7.200 m2 u ulici Arkadija Varadjanina 63, Novi Sad. Dok se fabrika nalazi na 13000 m2 u Gornjem Milanovcu, na adresi Radovana Grkovica 2.

Dak Comerc je u pocetku kompanija koja se bavila iskljucivo trgovinom i zaposljavala do 40 zaposlenih. Sa porastom potraznje i prosirenjem trzista, Dak Comerc kupuje fabriku za proizvodnju cevi od slovenske firme Mersteel u Gornjem Milanovcu 2014.godine. Nakon reorganizacije, fabrika pocinje sa radom 10.01.2015. U fabrici se vrsi proizvodnja savnih cevi dimenzija od 13x13 do 100x100, ili 120x80, pocinkovnih profila, pvc ojacanja, stranice za kamione, flahova, rolovanih trapeza, slituju se pocinkovale i hladnovaljane trake i vrsi se usluzno secenje kotura na table.
Dak Comerc obavlja prodaju na teritoriji Srbije kao I u zemljama regiona (Bosna, Crna Gora, Albanija, Makedonij I dr). Kompanija belezi uspesnu saradnju kako sa domacom tako I sa inostranim dobavljacima, u cilju obezbedjenja sirokog asortimana robe i kvaliteta.
Dak Comerc vrsi usluzno secenje lima i obezbedjuje sopstveni prevoz do kupaca.

Kompanija trenutno zaposaljava 130 radnika svih kadrova. Tezi ka usavrsavanju I razvoju svojih zaposlenih, brine o zastiti zivotne sredine I pozitivno utice na zajednici u kojoj posluje.

Novi sajt

Novi sajt DAKCOMMERC počinje sa radom

Detaljnije...
Od nedelje, 31. maja, aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije Gigatron, najuspešnijeg domaćeg maloprodajnog lanac u sferi računara i IT opreme. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna fokusiran je na kupca i donosi detaljne informacije o celokupnom Gigatron portfoliju proizvoda i usluga i jednostavanu kupovinu prilikom koje je kupcu sve na dohvat ruke. S obzirom na to da je onli...
Misija i vizija
Misija: Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama. Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i ...
  Detaljnije...