POČETNA     O nama     Proizvodni program     Prodajni program     Kontakt     Karijera  
  Novi sajt  


Novi sajt

Novi sajt DAKCOMMERC počinje sa radom


Od nedelje, 31. maja, aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije Gigatron, najuspešnijeg domaćeg maloprodajnog lanac u sferi računara i IT opreme. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna fokusiran je na kupca i donosi detaljne informacije o celokupnom Gigatron portfoliju proizvoda i usluga i jednostavanu kupovinu prilikom koje je kupcu sve na dohvat ruke.
S obzirom na to da je online kupovina sve više prisutna na srpskom tržištu, posebnu pažnju treba skrenuti na podršku koja se pruža kupcu prilikom procesa kupovine na Gigatron sajtu. Najveća novina koju novi sajt donosi je mogućnost jednostavne i povezane kupovine u vidu Gigatron preporuke, cenometra i odabira proizvoda po brendu, a potrebno je istaći i nove kategorije u vidu Vodiča za kupovinu i Gaming Cornera.

Gigatron preporuka podrazumeva da uz uređaj koji planirate da kupite, dobijete preporuke Gigatrona u vidu dodatnih proizvoda koji su odlični izbor uz taj uređaj, pa kupac ne luta već sve ima na jednom mestu. Na primer, ukoliko kupujete laptop računar, Gigatron će vam preporučiti miševe, torbe, postolja, SSD i operativne sisteme koji su najbolji izbor uz taj uređaj. Cenometar izlistava tipove uređaja po cenovnim kategorijama, a tu je i opcija izlistavanja uređaja po brendu proizvođača.
Novi sajt

Novi sajt DAKCOMMERC počinje sa radom

Detaljnije...
Od nedelje, 31. maja, aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije Gigatron, najuspešnijeg domaćeg maloprodajnog lanac u sferi računara i IT opreme. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna fokusiran je na kupca i donosi detaljne informacije o celokupnom Gigatron portfoliju proizvoda i usluga i jednostavanu kupovinu prilikom koje je kupcu sve na dohvat ruke. S obzirom na to da je onli...
Misija i vizija
Misija: Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama. Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i ...
  Detaljnije...