POČETNA     O nama     Proizvodni program     Prodajni program     Kontakt     Karijera  
  O nama     Kvalitet     Ciljevi     Misija i vizija     Vrednosti - Igrajmo zajedno  


Misija i vizija

Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti i kvaliteta proizvoda.


Misija: Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama.

Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i moral kompanije.

Vizija: Kombinovanjem preduzetnickog duha sa snaznim korporativnim okvirom, tezimo povecanju i ocuvanju liderske pozicije. Svakodnevna teznja prosirenju na nova trzista, prosirenja proizvodnog kapaciteta i asortimana, omogucava da budemo blizi i pristupacniji nasim kupcima i njihovim potrebama.

Novom energijom nastojimo da unapredimo srpsko trziste cevi i ojacamo nas brend. Dak znak za metal.

Novi sajt

Novi sajt DAKCOMMERC počinje sa radom

Detaljnije...
Od nedelje, 31. maja, aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije Gigatron, najuspešnijeg domaćeg maloprodajnog lanac u sferi računara i IT opreme. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna fokusiran je na kupca i donosi detaljne informacije o celokupnom Gigatron portfoliju proizvoda i usluga i jednostavanu kupovinu prilikom koje je kupcu sve na dohvat ruke. S obzirom na to da je onli...
Misija i vizija
Misija: Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama. Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i ...
  Detaljnije...